Life and Style

The Outsider

The Outsider

Edzés Rékámmal :)

2016. december 12. - Az Outsider

trainhard.jpg

Folytatódik Réka átalakulása, persze mind fejben mind testben. Már az is nagy szó, hogy belement a folyamat dokumentálásába, pár hónapja még biztos nem merte volna bevállalni, pedig semmi szégyellnivalója nincs!!!

Végigcsináltattam vele, egy körülbelül crosstrainingnek megfelelő edzést, és nagyon jól bírta, sőt jól is ment neki!

Íme az edzés:

Bemelegítés után gyakoroltuk egy kicsit a kettlebell használatát, mivel még nem volt alkalma ezzel az eszközzel dolgozni, de már elsőre megszerette, ami nem is baj, mivel nagyon hasznos!

A feladatsor 3 különböző állomásból állt, minden állomást valamilyen jó kis kardiós átmozgató feladattal kezdtünk!

- 600m futás sajnos csak futógépen, 50 fekvőtámasz, 40felülés, 30 guggolás(súly nélkül)

- 30 burpee, 50 kettlebellel elemelés földről, 40 ketlebell swing, 30 ketlebell sdhp(földről elemeléssel állig húzás), karonként 20-20 vállról fej fölé nyomás kettlebellel (persze a feladatokat nem ugyanazzal a súllyal végezte, 12 és 6 kg-os kettlebelleket használt)

- 400m futás szintén futópadon, 30 mellen guggolás rúddal, 30 merevlábas elemelés rúddal, 30 kettlebell twist oldalanként (Hasizom feladat, melyet földön ülve lábakat felemelve végzünk. Kettlebellt 2 kézzel fogva egyik oldalunkról a másik felé fordulva a súllyal)

 

Az edzés leírása után ismerjétek meg dióhéjban Rékámat:

Egy nő életkorát nem illik kihirdetni, de elmúlt 30. Sportmúlttal nem rendelkezik, kb 1 éve kezdett el otthon intenzívebben mozogni saját testsúlyos edzésekkel, kisebb 3 kg-os kézisúllyal. Jelenleg velem hetente 1x edz tremben, plusz legalább 1-2x az általam összeállított feladatsort csinálja otthon, felváltva Péntek Enikő videóival. Egyébként Péntek Enikő edzéseivel kezdtem én is újra az edzést, csak ajánlani tudom otthonra, nekem beváltak annó! Visszatérve Rékához, nem követ semmilyen diétát, próbál odafigyelni, hogy ne egyen nagy adagokat, inkább naponta többször étkezik, de fogyaszt szénhidrátot-zsírt-cukrot is, nyilván mértékkel. 

15415998_10209462908827502_1332615423_n.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://theoutsider.blog.hu/api/trackback/id/tr6612041987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása