Life and Style

The Outsider

The Outsider

Divatos és költséghatákony közös gardrób a pároddal? Lehetséges!

Boyfriend style egy kicsit másképp

2017. július 11. - Az Outsider

Mielőtt megrohamoznád a márkaboltokat a már évek óta újra hódító oversized és az úgynevezett boyfirend style cuccokért, először less be a pasid szekrényébe. Felesleges két ugyanolyan darabot tárolni/venni, ha egy is elég. Használjuk ki az 'Ami az enyém, az a tiéd is' elvet, és fordítsuk mindkét nem javára!

Ahelyett hogy kisebb vagyonokat hagynál ott az üzletben, nézd meg, hátha akad valami használható az erősebbik nem ruhatárában. Rengetegszer a női oversized felsők teljesen megegyeznek, vagy legalább nagyon-nagyon hasonlítanak a ruhaboltok férfiosztályán található pólókkal. Továbbá ugyanez vonatkozik a napjainkban méltán menő viseletnek számító ingruhákra is. Néha csak át kell libbenni a másik nemnek szánt ingekhez, felpróbálgatni, és hazamenni a pár ezerért beszerzett zsákmánnyal, melyet ráadásul nem csak te, hanem ő is bátran viselhet majd!

Tovább megyek, amikor a szeretett pasinak vásárolsz, akár a bevásárlóközpontokat róvva, akár online elveszve, miért ne rendelnél eleve kettős szándékkal?

19876114_10211349323106680_368220137_o.jpg

 

A képen látható inget megrendelheted:  https://www.legyferfi.hu/Ferfi-ingek/Divatos-kek-ing

És ha már megvannak a tetszetős darabok, de nem mered felvenni, mert félsz, vagy nem tudod elképzelni, hogy is lehetne csinos egy alap pl férfi basic felső rajtad, itt van néhány tipp, melyekkel magabiztosan viselheted őket.

A férfi ingeket érdemes egy vékonyabb övvel viselni, így elkerülheted, hogy olyankor libbenjen fel, mikor nem kéne, sőt, az alakodat is szuperül kiemeli. Továbbá ne félj más maszkulin kiegészítőket is használni, legyen az egy nagy fekete szíjas óra, vagy egy férfi napszemüveg, a kutya se fogja megmondani, hogy ezt is a pasid szekrényéből akasztottad le! Egy feltűnő rúzs, és indulhatsz is munkába!

A basic pólókat pedig bármikor megfűszerezheted egy-egy feltűnőbb nyaklánccal, vagy karkötővel, mely túlragyogja az amúgy férfias darabokat. Továbbá megnézheted azt is, mennyire jól variálható egy-egy ilyen ruhadarab, ha különböző cipőket választasz hozzá! Nappalra egy slipon, estére, ha a városba mész, cseréld le egy csini magassarkúra!

19821028_10211349323066679_1844701133_o.jpg

Ne félj a pasid bőrébe bújni, hisz ha már esetleg a pénztárcátok is közös, miért ne lenne a gardróbotok is az? Persze az sem utolsó szempont, hogy egyszerű és nagyszerű outfiteket dobhatsz össze, bármilyen alkalomra!

Még több ötletért, nézz fel a www.légyférfi.hu oldalra, és vásárolj kedvedre magatoknak, vagy akár csak magadnak! :)

19988988_10211412564887685_723490666_n.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://theoutsider.blog.hu/api/trackback/id/tr6912639989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása