Life and Style

The Outsider

The Outsider

Egyszerű 'csodaszer' a rettegett narancsbőr ellen

Édesmandulával a szép, feszes bőrért!

2017. augusztus 17. - Az Outsider

Mivel a narancsbőr gyakorlatilag felüti a fejét minden nőnél, testsúlytól és életkortól függetlenül is, ezért szerintem biztos mindenkinek megvannak a saját bevált tippjei. Ha esetleg valaki még kutatja a számára legmegfelelőbb módszerét, íme egy a sok közül!

Pár hónapja botlottam bele egy nagyon olcsó és egyszerű narancsbőr elleni 'csodaszerbe'. És ez nem más, mint az édesmandulaolaj! Beszerezhető drogériákban, egészséges termékeket áruló webshopokból, némelyik patikából is, ráadásul különböző kiszerelésekben. Hiába élek sportos életmódot és próbálok odafigyelni a megfelelő folyadékbevitelre, plusz a többi anti-narancsbőr tanácsot is figyelembe veszem, mégis örök küzdelmet vívok a szabad szemmel is látható kis 'karfioljaimmal'. Egyébként a narancsbőr kezelésén kívül még rengeteg pozitív hatása van ennek az olajnak, akit érekel, olvasson utána! Többek között használható még szemránckrémnek, hajvégápolónak és sok más beauty területen alkalmazható. :)

8199155145731d3d01c232.jpg

Próbálkoztam többféle krémmel, géllel, és egyszer még kapszulával is, de az abszolút hasztalan volt, mivel nálam nem a többletsúly okozza a problémát. Továbbá, ahogy azt már feljebb említettem, testalkattól és vékonyságtól-elhízástól függetlenül, bármelyik hölgynek mumusa lehet a celluitisz!

  • Én az édesmandula olajat a lehető legegyszerűbb módon alkalmazom: fürdés után (majdnem minden nap) a még nedves bőrömbe(koncentráltan az ominózus kényes területekre, azaz comb-popsi) bemasszirozok pár csepp olajat, melyet előtte a tenyerrembe csepegtetek és szétoszlatok egyenletesen. Érdemes 1-2 percig dörzsölgetni/masszírozni a felületet!

Olvastam ezen a megoldáson kívül, az illóolajokkal együtt alkalmazását is. Ilyenkor bázisolajként használható az édesmandulaolaj, akár keverve pl olivaolajjal. Ebbe kell belecsepegtetni pár cseppet az illóolajokból(maximum 3 félét érdemes egyszerre használni). Az illóolajok közül érdemes olyanokat választani melyek fokozzák a vér és nyirokkeringést: fahéj, citrom, boróka, édeskömény stb...

essential_oils.jpg

 

Nekem kb két hónap, viszonylag rendszeres használat után eléggé hatásosnak tűnik az édesmandulaolaj , de persze érdemes kihangsúlyozni még egyszer, hogy ez önmagában nem tesz csodát, de a sportos életmód mellé kiegészítésképp nem felesleges vesződés :)

Ha valakinek van még hasonló tippe, szeretettel várom a témához kapcsolódó kommenteket, tanácsokat :) Vagy ha kipróbálta már valaki, szívesen veszem a visszajelzéseket is :P

A bejegyzés trackback címe:

https://theoutsider.blog.hu/api/trackback/id/tr7812754730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása