Life and Style

The Outsider

The Outsider

5 értelmetlen téli divat 2018-ból(is)

2018. február 27. - Az Outsider

Bár már február végét járjuk, mégis most lett igazán aktuális a téma! Szerintem mindenki, aki valamennyire követi, vagy figyeli az aktuális divatot, még akkor is, ha csak kiváncsiságból, vagy szükségből, észrevett a 2017/2018-as öltözködési szokásokban néhány igencsak télre vonatkozóan kakukktojás viseletet! Kezdjük is a felsorolást!

1. Tornacsuka feltűrt, vagy eleve bokanadrággal:

Senki ne értse félre, ez a viselet nagyon jól mutat, mondjuk tavasszal, de nem a röpködő minuszokban! Persze amivel még tetőzni lehet ezt a télhez cseppet sem illő összeállítást, az az átlátzó harisnya, vagy hasisnyazokni, amit eleve csak a business casual viselethez ajánlanánk, abba viszont a tornacipő nem férne bele. Se nem melegít, se nem csinos!

7402b735b9443e6c7f026ab2e875954b--black-converse-style-black-sneakers.jpg

 

2. Itt azonnal rá is térhetünk a nyakig szaggatott farmerokra, amik még mindig fénykorukat élik! Nem is baj, de ne minusz 3 fokban próbálkozzunk vele, és nem, a harisnya itt sem segít!

sqm16u-l-610x610-class_internal-blogger-black_jeans-ripped-winter_coat-winter_outfits-coat-black_ripped_jeans.jpeg

 

3. Bomber dzseki:

Imádom, talán a legjobb divatelem ami visszajöhetett a köztudatba, bár ezt is érdemesebb lenne olyan hőfokban viselni, amikor az ember lánya nehezebben kap vesemedence gyulladást!

38-outfits-that-prove-a-bomber-jacket-is-the-only-thing-to-own-now-1684732-1457100158_600x0c.jpg

4. Nylon harisnya szoknyával:

Ha már nem kis számban emlegettem eme csodás darabot, melyből a legrosszabb talán a testszínű csillámos, kivéve ha szuper fontos üzleti tárgyalásra igyekszel prezentálni! Lányok, attól még, hogy felvesztek egy vastag pufi kabátot egy csinos miniszoknyával, a nylon harisnya nem véd meg semmitől maximum az esetlegesen kivillanó szőrszálaktól!

how-to-wear-skort-in-winter-bmodish.jpg

5. Szuper divatosan hordott fejpánt:

Ez is egy ősi divat, de jó pár éve még úgy hordtuk, hogy volt értelme. Sajnos manapság inkább ilyen hajtupírozó outfit kiegészítőnek látom, melyet soha nem rendeltetésszerően fülre húznak a hölgyek, inkább ügyelve a trendi hajviseletre centikkel a fülük felett helyezkedik el. 

ae9glc-l-610x610-sweater-white_knit-knit_sweater-oversized_sweater-knitted_beanies-holiday_season-hat-winter_sweater-headwrap-warm-beige-beige_sweater-beige_sweatshirt-oversized-winter_outfits.jpeg

Félreértés ne essék, szerencsére rengetegen rohangálnak az utcán az aktuális évszaknak megfelelő öltözetben, így puszi és tisztelet a kivételnek! Vigyázzatok magatokra, hisz az igazi tél még csak most kezdődött el! 

Hiszen tudjátok: 'A divat változik, a stílus örök.' by Coco Chanel :)

A bejegyzés trackback címe:

https://theoutsider.blog.hu/api/trackback/id/tr5813699134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rnz 2018.02.28. 13:38:22

Ja hogy ez most divat? Én meg még sajnáltam is reggel egy fiatal srácot, hogy a kinőtt, jóval a boka felett véget érő nadrágjában kell fagyoskodnia. :D
Azon a srácon (sőt, egyiken sem) ez nyáron sem mutatna jól, divat ide, vagy oda.

Bobby Newmark 2018.02.28. 13:38:25

Szerintem aki olyan hülye, hogy nem az évszaknak megfelelőe öltözködik, az egyrészt meg is érdemli, másrészt úgyis olyan mélyen van már a saját ostobaságában, hogy egy ilyen cikk úgysem fogja onnan kihúzni.

Nekem a kedvencem az a dagadt csaj volt, aki kitette a sonkáit egy "megszaggatott" farmerben, de csak elöl. Hátulról úgy nézett ki, mintha egy halásznadrág hosszú farmer lenne rajta, előről meg mintha csak egy nagyon rövid farmer sort, meg a sípcsontja közepén egy körbefutó szalag. Szóval a combja tetejétől a sípcsontjáig szemből gyakorlatilag nem volt rajta nadrág. Aztán ez a roppantul elmés és hordható ruhadarab alsó gyűrűje két lépésenként felcsúszott neki a térdhajlatába, szóval folyton húzkodta vissza a helyére. Mindezt decemberben.
Hát valószínűleg nem ő lesz hazánk következő Nobel-díjasa...

nautilus123 2018.02.28. 17:14:19

@rnz: Bakker én is azon agyaltam, amikor először láttam ilyet az első durvább hidegben, hogy ennyire sietett szegény és rossz gatyát húzott fel? Aztán egyre több lányon és fiún láttam, én meg csak cammogtam a térdig érő hótaposómban.
süti beállítások módosítása