Life and Style

The Outsider

The Outsider

10 perces, mindenki számára kivitelezhető, szuperpörgős otthoni edzés!

2017. április 13. - Az Outsider

A mai rohanó világban tényleg nem mindig jut idő/energia elmenni az edzőterembe. De ki mondta, hogy otthon 10 perc alatt nem lehet keményet edzeni?

Ha tényleg csak ennyi fér bele a napodba, próbáld ki az alábbi feladatsort! Na jó, hazudtunk, ha még hozzáadjuk a bemelegítést és a nyújtást, akkor 20 perc, de megéri és a kis kuckódat sem kell elhagynod!

50-50 ugráló-kitörés lábanként

40 bicska felülés(lebegőülés, ki hogy szokta meg annó a tesiórákon)

30 fekvőtámasz(akinek nem megy, lehet könnyíteni nyugodtan térdletétellel, női fekvő)

20 guggolás

10 burpee (4 ütemű fekvő)

Az edzés pikantériája, hogy mindössze 10 perces időkereted van végigcsinálni, így jó ha odafigyelsz a stopperre, és tényleg megpörgeted, akár pihenőidő nélkül! Garantáltan úgy fogod magad érezni a végére, mint aki lefutott jó pár kilómétert, vagy brutál súlyokat emelgetett.

Egyébként Rékám és én is kipróbáltuk a feladatsort. Neki a 10 percbe sajnos már nem fért bele az utolsó pár ismétlés burpee, én befejeztem kb 6 perc alatt(egyszer még a gombapörköltet is sikerült közben megkevernem). Jól esett nagyon, levegőt már a bőrömön keresztül sikerült csak vennem, de ha nagyon zsúfolt a hetem, mindig valami hasonlót iktatok be.

Jó edzést! :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://theoutsider.blog.hu/api/trackback/id/tr5612421127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LaLinea 2017.08.03. 14:20:44

Ez a bőrön át légzés új trükk, kösz. :) Ha nem haragszol, ajánlok pár más módszert:

szuszogoblog.hu/2016/10/09/a-helyes-legzes-edzes-kozben/

Kíváncsi vagyok (tényleg), hogy tetszenek-e.
süti beállítások módosítása