Life and Style

The Outsider

The Outsider

Mit és mennyiszer edzenek az amerikai nehézbombázók?

2017. január 10. - Az Outsider

Bár még közel sincs itt a bikiniszezon, mégis strandolós képekkel illusztrálva szeretném bemutatni, hogy edzenek kedvenceink.

A sztárokat is lencsevégre lehet kapni kendőzetlenül, akadnak rosszabb és jobb paparazzi fotók is. Én most csak az előnyösek között szemezgettem. Mondjuk ebbe a 6 nőbe ha akarnék se tudnék belekötni, mivel mind gyönyörű és kisportolt, amiért tesznek is.

Könnyű kifogásokat gyártani, hogy persze mert nekik erre van idejük és pénzük, de gonoljunk bele, hogy 1-1 turné vagy forgatás közben gyakorlatilag mind a 24 órájuk be van osztva, mégis szakítanak időt a mozgásra.

Jessica Alba: versenytornász és hivatalos NFL szurkolói múltal rendelkezik, így elég nagy előnnyel indul a jó nők között is. Heti 5-6 nap edz, főleg kardió típusú mozgásokat végez, melybe beletartozik a futás és a kik-box is. Mellette személyi edzőt tart akivel erősít is, ha nincs sok ideje, akkor akár 30 perces edzéseket is beiktat.

 

alba1.jpg

 

Megan Fox: kedvence a Pilates, de spinningezni is szokott. Legalább heti 3x jár circuit(magyarázat lejjebb) edzésre. 

 

megan1.jpg

 

Jessica Biel: Szintén személyiedzés mellett,  majdnem minden nap fut és circuit erősítő edzéseken vesz részt hetente 2-3 alkalommal.

 

biel.jpg

 

Jenifer Aniston: Sérülés miatt már nem jógázhat, ezért főleg 20-30 perces kardio mozgást végez pl. futás. Utána általában barre erősítő módszerrel edz (balettgyakorlatokhoz hasonló erősítő edzés korlát segítségével, mely Amerikában nagyon elterjedt, európai berobbanása még várat magára). Mivel szereti a változatos edzéseket, így van, hogy minden nap máshogy néz ki az aktuális mozgásterve.

 

aniston1.jpg

 

Blake Lively: Őt a 2016-ban megjelent Zátony című filmjében meg is csodálhattuk a képen látható szettben (a képernyőn ha lehet ezt fokozni, még dögösebben festett). Szintén a circuit edzésre esküszik, mellette próbál minél több kardió mozgást végezni. Naponta 90 percet edz, minden nap a héten.

 

blake_lively_8.jpg

 

Nicole Scherzinger: Mivel neki sincs sok ideje és sokat utazik, mégis próbál heti 5-6x edzeni, ezért sokféle edzéstípust alkalmaz. Súlyzós edzések, jóga, kocogás, circuit edzés(ezt legalább 2 alkalommal).

nicole2.jpeg

 

Mivel annyiszor említettem a bejegyzésben a circuit edzést, illene elmagyarázni:

Magyarul köredzésként ismert inkább.

'A circuit egy olyan rendkívül hatékony edzésforma, ahol állomásról állomásra haladva végzünk előre meghatározott gyakorlatokat, előre meghatározott időintervallumon keresztül, megszabott pihenőidőkkel. Végezhetjük egyedül és csoportosan is.

A módszer lényege az, hogy edzéseink során összekapcsoljuk az aerob és az anaerob terhelés előnyeit, azaz egy bizonyos tartományban tartjuk a pulzust, miközben anaerob terhelésnek tesszük ki a testet.'

 

Szerintem nem tévedek, ha azt mondom, egy átlag magyar nőnek biztos nincs sok ideje az edzésre, viszont amennyit ki lehet facsarni, annyit érdemes. Akár napi 20-30 perces otthon is elvégezhető saját testsúlyos köredzésekkel, és okos étkezéssel nem álom a Hollywood body :P

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://theoutsider.blog.hu/api/trackback/id/tr6112115643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Köldök_szösz 2017.01.12. 09:12:01

Edzés meg a lófasz közepe.
Egy nő akinek alapból jó alkata van (azon nem változtat semmi max a sebész fűrésszel)
ha nem zabálja magát szénné és mozog is normálisan jól néz ki mindenféle kondi meg súlyemelés nélkül is
Nem kellenek ide diótörő kockahasak meg kommandós bicepszek.

padlogaz 2017.01.12. 09:12:08

szerintem esetükben ez nem idő-pénz kérdés. mivel a megjelenésükből, kvázi a testükből élnek, ezért gondolom "munkaköri kötelességük", hogy jól nézzenek ki, azaz némileg más a motivációjuk, mint egy átlagembernek.

Álmodozó utazó 2017.08.04. 08:53:40

Szerintem nem is bombák..
süti beállítások módosítása