Life and Style

The Outsider

The Outsider

5 dolog amiről azt hitted megtörténik 30 éves korod előtt

2016. szeptember 13. - Az Outsider

Lerágott csont, sokan megírták már, de nem az én tollammal.

1. Az a bizonyos igen:

Ha nem is maga a házasság de minimum az eljegyzés minden nő vágya, akkor is ha titkon. Persze mindez még a 3. X betöltése előtt. Nem titok, nekem sincs gyűrű az ujjamon. Nem is lenne érdekfeszítő a téma, ha nem ezzel lenne tele a közösségi hálóm, ahogyan nektek is.

2. Az a bizonyos gyerek:

Hasonlóan a gyűrűhöz, itt is a Facebook oldalamon állandóan fel-felbukkanó újszülöttes és várandós postokból értesülök a dolog aktualitásáról. Kérdem én anyukák: feltétlenül többesszámban kell írni, ha gyarapodtok? Tudom, tudom, savanyú a szőlő.

3. Menő állás:

Mondjuk mi számít menőnek. De az iskolapadban körmölve mindenki elképzelte magát a kiskosztümjében.

4. Menő lakás:

Sajnos napjainkban nem hogy menő, de semmilyen lakás nincs kilátásban 30 éves kor alatt, ellenben az albérletárak kúsznak felfelé évről évre.

5. Menő kocsi:

A lakásproblémához tudnám hasonlítani, de azért ha nem is menő, ez egy csöppet könnyebben megvalósítható  álom.

 

Ez mind klisé, de gondoljatok bele mennyit változtak az idők. Ezek nem a Gossip Girl, vagy hasonló szuperRich sorozatokból lopott álomképek. Ez az, ahogy szüleink éltek annó, mikor cseperedtünk. Tény, hogy kemény munkával, és mégtöbb szerencsével minden elérhető, én legalábbis ebben próbálok hinni.

Nem kell senkinek felépítenie egy kötelező elvárásokhoz idomult életszínvonalat, lényeg hogy jól érezd magad a bőrödben. Ha mégsem, hát tegyél érte. Kis lépésekkel lehet előre jutni, néha persze merész ugrásokkal, de mindenképp örülj annak, amit magadtól elértél, és adj hálát azért, amit esetlegesen kaptál.

The Outsider


unknown.jpeg

A bejegyzés trackback címe:

https://theoutsider.blog.hu/api/trackback/id/tr511702493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása