Life and Style

The Outsider

The Outsider

Edzés a nyaralás alatt

2017. augusztus 25. - Az Outsider


Vannak, akik kifejezetten utálnak nyaralás alatt edzeni, amit maximálisan megértek, hisz mindenkinek saját szíve joga eldönteni, hogy  szabadidejében az aktív/vagy a passzív pihenés opcióját preferálja. 

Emellett a különböző szálláshelyek sem könnyítik meg az edzéssel kapcsolatos logisztikai problémákat pl. hol, mikor, mennyit-mennyiért. A legtöbb hotel vagy panzió nem is rendelkezik olyan felszereltséggel, amihez hozzászoktunk rendszeres edzéseink során. De ha mégis sportimádó vagy, itt egy tipp, amivel nagyon könnyen megoldhatod az edzést nyaralás alatt is!

Készüljünk fel együtt a minimalista nyári örömedzésre! 

Ezeket érdemes bedobni a bőröndbe:

  • futócipő
  • edzőgatya
  • sport-top
  • urálókötél

Többre szerintem nincs is szükségünk, ezek viszont pár centis helyet foglalnak, marad hely a bikiniknek.

Íme a könnyű edzésterved nyaralásra:

Egy kis gimnasztika és bemelegítés után végezd el a következő gyakorlatsort 4-5x egymás után!

  • 1 perc ugrálókötél 
  • 10-10 ugráló kitörés lábanként
  • 10 fekvőtámasz
  • 10 felülés

Ezután garantáltan kifáradsz, de nem vesz el sok időt a passzív pihenés, vagy strandolás és egyéb szabadidős tevékenységeid elől! Gyakorlatilag helyigénye sincs a feladatsornak, bárhol elvégezhető! Ha kedvet kapnál akár több edzést is beiktatni az utazás alatt, nyugodtan kitalálhatsz magadnak hasonló feladatsort ugrálókötél használatával, vagy akár lenyomhatsz egy laza futós edzést kis erősítéssel a végén!

Ha mindezekkel végeztél, kötelező megenni egy jó fagyit napközben, hisz semmi nem fontosabb, mint hogy érezd magad nagyon jól a megérdemelt szabadság alatt! :)

img_3495.JPG

Jó edzést mindenkinek!

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://theoutsider.blog.hu/api/trackback/id/tr6312759824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása