Life and Style

The Outsider

The Outsider

6+1 tökéletes reggeli

2016. november 21. - Az Outsider

Nem fogok sok újat mondani azzal, hogy a REGGELI A NAP LEGFONTOSABB ÉTKEZÉSE!

Tudom, hogy reggel senki nem szeret hamarabb felkelni, hogy tökéletes reggelit rittyentsen össze magának, vagy a párjának, esetleg az egész családnak. Én sokszor az előző napi vacsoramaradékból alkotok, vagy a szokásos és megunhatatlan ZABKÁSÁHOZ nyúlok.

Íme 6+1 tipp, hogy energikusabban induljon a reggel:

 

dsc01224mb.jpg

 

A banán shake talán a legegyszerűbb reggeli, mivel turmixgépben vagy botmixerrel készítve is nettó 1 perc. Ahogy a képen is látszik nyugodtan be lehet dobni mellé egy kis mogyóróvajat.

 

4687f4d0_edit_img_facebook_post_image_file_1346512_1422108033_fruit-salad-fb.jpg

 

Gyümölcssaláta: szintén percek alatt megvan! Én a banánt sose hagynám ki belőle, de a leghasznosabb összetevő az erdei bogyós gyümölcsök, pl. áfolya, szeder, málna stb. Ehez is lehet plusszban olajos magvakat fogyasztani, akár egy kis mézzel. Sokan orrba-szájba magvakat esznek a rendes étkezések helyett is, mely a tévhitekkel ellentétben ugyanúgy hízlal, sőt rengeteg kalóriát tartalmaz. Ezért tökéletes pl reggelire, mint fantasztikus energiaforrás!!!

 

187671_177959_10x5cm_300dpi.jpg

 

Omelett, tojásrántotta stb!Szerintem a tojás fontosságát senkinek nem kell bemutatni, és a gyors elkészítését sem :)

 

14714285-rolled-thin-pancakes-with-ham-cheese-and-vegetables-stock-photo.jpg

 

Kicsit trükkösebb, de a wrapba tekert sajt, sonka és zöldségek se egy nagy tudomány, és talán ezt még nem untuk meg annyira!

 

spinach-salad-106-600.jpg

 

Tojásos bacon-ös spenótos saláta. A spenót szuperereje tényleg nem handabanda, fogyasszátok akár reggelire is! (tojásrántottához, tojásfehérjéhez is tökéletes)

 

20140827ez-zsir-zabkasa-a-tokeletes1.jpg

 

Elnézést, de nem hagyhattam ki az örök klasszikust! ZAB ZAB ZAB! Gyakorlatilag minden formájában tökéletes reggeli!

 

il_570xn_1030025735_5l0x.jpg

 

És a Plusz! Fogyasszatok nyugodtan kávét, bár sokan ellenzik a koffeinfogyasztást, én a mértékletesség híve vagyok! A reggeli kávé nem fog megártani, ellenben annyit sanyargatjuk testünket, lelkünket, hogy ennyi mindenkinek belefér, jó sok tejjel ajánlom bármelyik reggeliötlet mellé :)

 

Jó étvágyat!

The Outsider

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://theoutsider.blog.hu/api/trackback/id/tr7011978578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása