Life and Style

The Outsider

The Outsider

Edzés Rékával!

Avagy kezelésbe vettem imádott barátnőmet :)

2016. december 06. - Az Outsider

Senkit ne tévesszen meg a cím, nem itt nem Rubint Rékáról van szó, hanem ex koleginám és barátnőm Rékáról, aki segítségemet kérte kis alakformálás/erősődés céljából.

Rékáról tudni kell, hogy alapból jó csaj, nemrég betegség miatt leadott pár kilót, de sosincs megelégedve az alakjával. Otthon már hónapok óta edz, kajára csak annyira figyel, amennyire muszáj, többnyire semennyire :)

Itt az első közös termi edzésünk:

Gimnasztika, bemelegítés után 500m evezőgépen.

Intervall ugrálókötél: 1 perc ugrálókötél 1 perc pihi 5 körben

Egy kis köredzés mindössze 3 röpke körben: 10 ismétlés atomic situp(tárcsával felülésből felállás majd fej fölé nyomás), dobozra ugrás, fekvőtámasz, medicinlabda dobálás felfelé falhoz, invertált evezés alacsonyra helyezett korláton. 

Erősítés az edzés végére: Mivel tisztában akartam lenni a leányzó fizikai terhelhetőségével, hogy később mennyire pakolhatom meg súlyokkal, 'muszáj' volt erősítenem is vele :)

10 ismétlés 4 körben: tarkón guggolás keretből, döntött törzsű evezés rúddal, fej fölé nyomás rúddal 

A közös munkánkat továbbra is postolom majd, ímmel-ámmal képekkel is. Biztos vagyok benne, hogy látszódni fog a fejlődés, mivel Réku szuper ügyes, motiválható és kitartó!

 

Jó edzést!

The Outsider

A bejegyzés trackback címe:

https://theoutsider.blog.hu/api/trackback/id/tr612026771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása