Life and Style

The Outsider

The Outsider

Válaszd a páros edzést, nem csak több móka, több motiváció is!

2017. július 13. - Az Outsider

Sokaknak rég bevett szokás, hogy barátokkal- barátnőkkel együtt járnak le a terembe, de közelítsük meg ezt a témát kicsit motiválóbb oldaláról! Annak is van egy 'feelingje', hogy lementek ketten, vagy többen és miközben edzetek, beszélgettek is, persze tudtok egymásnak segíteni egy-egy feladat elvégzése közben.

De mi van akkor, ha hatékonyabb, intenzívebb élményre és eredményre vágytok? Állítsatok össze magatoknak közösen elvégezhető feladatsort, csináljátok időre, dolgozzatok csapatként! Nem csak iszonyatosan fárasztó edzés sülhet ki belőle, de igazi összekovácsoló program is egyben. Mivel nem csak egymásért, de az idő ellen is dolgoztok, kiváló csapatverseny alakul ki, ahol még az is belefér, hogy üvöltve bíztassátok a másikat a jobb eredmény érdekében, vagy megcsináljátok az utolsó ismétlést is, amihez már nem lenne kedvetek, de a párotokért és a közös sikerért mindent!

Itt egy példa: 

100  Burpee

50    American Swing kettlebellel

100  Felülés

50   Thruster (guggolásból fej fölé nyomás rúddal)

100  Fekvőtámasz

50    Goblet guggolás kettlebellel (a bellt mellkasunknál tartva guggolás közben)

100  Ugráló kitörés (lábanként, tehát összesen 200 ismétlés)

50    Láblökéses nyomás rúddal

20048679_10211442467715237_364545077_o.jpgA feladatokat többféle 'stratégia' szerint is elvégezhetitek, lényeg, hogy ameddig nincs kész az egyik, addig ne váltsatok a következő gyakorlatra, és egyszerre csak az egyikőtök dolgozhat! Plusz nehézséget és pikantériát adhat, ha miközben az egyikőtök épp dolgozik, addig a másik planket tart. Pl a guggolásnál, amíg az egyikőtök épp dolgozik az adott ismétlésszám csökkentésén, addig  a másik fél tartja a guggoló-állást. Így biztos gyorsabban végeztek, hacsak nem akarod edzőpartneredet szivatni! :D Ha például pacsival váltotok, vagy a felülést egymással szemben végzitek a másik lábának érintésével, az még randi-flörtnek is elmegy, ha épp egy kezdődő kapcsolatban közös edzés meleltt döntötök mozizás vagy más program helyett!

Érdemes továbbá előre megbeszélni, hogy bizonyos ismétlésszámok elvégzése után cseréltek, így elkerülhető a számolásba való belezavarodás, és biztos egyenlő részt vesztek majd ki a munkából!

Rékával leteszteltük a feladatsort és jelentjük tűléltük, imádtuk, és laza 48 perc alatt le is daráltuk!

Hajrá!

20048658_10211442467395229_1553839286_o.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://theoutsider.blog.hu/api/trackback/id/tr3012660625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása