Life and Style

The Outsider

The Outsider

Szerencseszámok a mai edzéshez: 21-15-9!!!!

2016. november 15. - Az Outsider

Én személyesen crossfit edzések során találkoztam ezzel az ismétlésszám kombóval, és nagyon hatékonynak tartom. Pont annyira fárasztó, amennyire kell.

Bármilyen erősségű edzéshez el tudom képzelni, mivel maga az elv is, hogy amikor már kezdesz fáradni, akkor kevesebbet kell dolgozni, ésszerű. Ezenkívül mentálisan is próbára tesz minden ilyen edzésterv. A közepe nagyon rossz érzés, ilyenkor legszívesebben abbahagynám, úgy érzem nem lehet megcsinálni(főleg ha az adott gyakorlatsor időre megy). Majd a 9 ismétléses kört már fogakat összeszorítva másodpercek alatt 'darálom le', ami rengeteg adrenalinnal tölt fel!

Jöjjön hát a feladatsor:

Beszálló 30 burpee (négyütemű fekvőtámasz)

21-15-9

Eölről guggolás (kézisúlyt, rudat, kettlebellt stb.) elöl mellkason-vállon tartva

Tolódckodás( kereten, padon, ágyon, széken stb)

21-15-9

Fej fölé nyomás súllyal (vagy rúddal, vagy 2 db kézisúllyal/kettlebellel)

Ugráló-kitörés (lábanként van az ismétlésszám!!!!!!)

Kilépő 30 db burpee (négyütemű fekvőtámasz)

 

A 21-15-9 ismétlésszámhoz tartózó feladatoknál először mindkettőből végezzétek el 21-21 ismétlést majd jöhet a 15-15 és így tovább! A súllyal történő gyakorlatokhoz érdemes akkora súlyt választani, amivel viszonylag kevés idő alatt be tudod fejezni a kiírt edzést, viszont nem tudod egyben (vagy nagyon nehezedre esik) letolni a 21-es szériát!

 

Jó edzést!

The Outsider

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://theoutsider.blog.hu/api/trackback/id/tr6911960823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása