Life and Style

The Outsider

The Outsider

A bűvös 100as edzés!

2016. október 17. - Az Outsider

Nagyszerű otthon és teremben is végezhető edzéssel zárjuk, vagy kezdjük a hetet, kinek hogy. Itt a hétfő, lehet újult erővel nekifutni!

Az edzés lényege, hogy 100-tól 10 ismétlésig kell eljutni, az ismétlésszámok 10esével csökkennek. Nyugodtan lehet variálni a gyakorlatokat, akár csak sajáttestsúlyosokra, vagy belevenni eszközöket, mint kettlebell, kézisúly, rúd, homokzsák, doboz, ez mindenkinek a fantáziájára van bízva.

Itt egy kis tipp:

100 ugrálókötél

90 felülés

80 guggolásból felugrás

70 kettlebell ASwing

60 fekvőtámasz

50 kettlebell SDHP (földről állig húzás)

40 boxjump (dobozra ugrás)

30 húzódzkodás

20 elemelés súllyal 

10 fej fölé nyomás súllyal 

Imádom ezt a fajta edzést, általában fokozatosan nehezítem a feladatokat ahogy csökkennek a szériaszámok, de természetesen kedv és izomláz függő is, hogy épp milyen mozgást szeretnék végezni. A közepén mindig azt hiszem, hogy nagyon túlvállaltam magam, és hülyeség volt PONT AZT a rohadt gyakorlatot a 60 ismétléses állomáshoz tenni, aztán egyszercsak vége, és kinyúlva fekszem a padlón undorítóan fáradtan, de elégedetten.

Érdemes minél reálisabban összeállítani a feladatsort, a hatékonyság és az egészségünk szempontjából!

Jó edzést!

The Outsider

 

A bejegyzés trackback címe:

https://theoutsider.blog.hu/api/trackback/id/tr7711815029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása